Tantramassage logo

Det viktigaste är att du känner dig trygg och nöjd!

Yoni massage

 

Vad är yoni massage?

Yoni massage, intimmassage, är massage av kvinnans yoni, där yoni är sanskritordet för kvinnans könsorgan. Det vanligaste är att man tar denna massage som en del av en hel tantramassage, alltså en sensuell massage av hela kroppen, och det vill jag rekommendera, bl a för att helkroppsmassagen hjälper dig att bli avslappnad och redo, och att bygga upp en tillit till mig. Men om du vill ha bara könsmassage, så går det att ordna, precis som om du inte vill ha yoni massage när du bokar en tantramassage; det är högst frivilligt, liksom allt annat under mina sessioner.

Spänningar i yoni och bäckenregionen kan begränsa din förmåga att känna lust och få orgasm, samt mycket mera, även om orgasm inte är målet; det bästa är nog att inte vara målinriktad utan istället vara i det som är. Om man löser upp dessa spänningar kan du alltså få bättre kontakt med, uten hela din kropp. Andra organ i kroppen kan börja fungerar bättre, och så klart även hela du! I bästa fall handlar yonimassage om helande, medvetenhet och njutning.

Yonimassage Hjärta

Varför ska man göra yonimassage?

Yoni massage kan vara bra bl a för dig som...

...har svårt att få orgasm eller känna njutning
...upplever ångest, smärta eller liknande vid samlag
...upplever frigiditet, alltså minskad sexuell lust
...vill utmana dig själv, dina rädslor, dina fördomar och/eller din sårbarhet
...är nyfiken eller bara vill ha en skön upplevelse
...har svårt att känna över huvud taget i eller kring din yoni

Även vid tillstånd som vestibulit, alltså smärta i ingången till slidan och vaginism, alltså slidkramp, kan tantramassage vara till stor hjälp, även om man förmodligen inte använder sig av yonimassage första gången eller gångerna vid dessa tillstånd. Under yoni massagen kan du förhoppningsvis helt släppa tankar på prestation eller på den som masserar dig, utan enbart fokuserade på dig själv och din upplevelse av att också vara en erotisk varelse. Många kvinnor upplever att man bara berör yonin i samband med sex, eller när det ska hända något, t ex en gynekologisk undersökning - det blir lätt förknippat med prestation. I en yonimassage kan du förmodligen känna att ditt kön är en integrerad del av din kropp - speciellt om du tar den i samband med en hel tantramassage. Du kan också få perineummassage, vilket ursprungligen är utvecklat för gravida, men det kan absolut vara effektivt även för icke gravida.

 Yoni massage

 

 

Yoni massage, hur går det till?

Ja, vad är yonimassage egentligen? Normalt är yonimassage en lugn, kärleksfull och kanske erotisk massage - upplevelsen är din, och det är fint om man utan att klamra sig fast vid någon känsla eller tanke kan låta allt vara välkommet och sedan låta det passera. Yonimassage inkluderar vanligtvis massage av såväl de yttre delarna av könet, vulvan, som  de inre delarna, vaginan och cervix (livmodertappen). Men även öppningen och områdena runt omkring yonin masseras på olika sätt. Inne i slidan finns många känsliga akupressurpunkter som oftast behandlas med lätta cirkulerande rörelser. Genom att mjukt massera smärtsamma, okänsliga, hårda och spända punkter i och omkring yonin, så har vi möjlighet att komma åt gömda känslominnen som begränsar livet på olika vis. Yoni massagen sker med ekologisk mandelolja. 

Min uppgift under yonimassagen är att skapa en trygg miljö, att vara fullständigt närvarande med och fokuserad på dig, inkännande empatisk och "detached". Jag uppmuntrar dig att kommunicera vad som känns bra och vad som inte känns bra, vilket för många är en viktig dela av terapin.

 

Hur kan yonimassage hjälpa mig?

Yoni massage kan hjälpa dig att...

...känna att din yoni är något vackert, heligt och älskvärt, och att den är en integrerad del av din kropp, och att du är hel.

...känna mer erotisk njutning och känna mer över huvud taget.

...hela och komma över små och stora sexuella eller andra andra trauman/blockeringar.

...fungera bättre sexuellt; förstå din sexualitet och få kontroll över den.

...få bättre självkännedom och självkänsla samt hitta din sexuella kraft.

...stärka bäckenbottenmuskulaturen.

...få bättre kontakt med din feminina essens.

...få mindre besvär med menstruationsstörningar

 

Jag är en manlig yonimassör som ger yonimassage i Stockholm, Göteborg och Malmö.