Tantramassage logo

Det viktigaste är att du känner dig trygg och nöjd!

Vanliga frågor om tantra massage

 

Fråga: Jag känner mig rädd/osäker/nervös, vågar jag verkligen prova tantra massage?
Svar: Mitt bästa tips är att du ringer mig. Du kan då berätta om alla dina rädslor och ställa alla frågor du har, och det kommer med största sannolikhet att kännas bättre efter samtalet. Då blir det lättare att känna om du har tillit till mig eller inte. Vill du inte ringa kan du alltid skriva till mig på min e-postadress. När du väl kommer till massagen börjar vi med att prata tills du känner dig tillräckligt trygg. Även under massagen bygger vi upp en tillit till varandra.

Fråga: Ska jag ha någonting med mig till tantramassagen? 
Svar: Nej, bara ett öppet sinne! Och det bästa är om du kan lämna så många av dina förväntningar och föreställningar hemma. :-)

Fråga: Får jag röra vid dig under tantra massagen?
Svar: Så länge du är ödmjuk och inkännande så tycker jag att det kan vara fint att inte helt stänga av sina impulser, men det är jag som är behandlare och du som är mottagare.

Fråga: Förväntas det något av mig under massagen?
Svar: Nej, det gör det inte. Men det är viktigt att du säger ifrån om det inte skulle kännas bra. Det är också fint om du kan andas lite mer än du egentligen behöver, bl a för att släppa kontrollen, och du får gärna göra ljud när det känns rätt. Det är inte lika givande om man låser sig och är spänd och stel. Andning och ljud hjälper oss att nå känslor och spänningar.

Fråga: Hur brukar man känna sig efter en tantra massage?
Svar: Det finns inga garantier för någonting; man kan känna sig precis hur som helst, men det absolut vanligaste är att man känner sig lugn, avslappnad, full av kärlek och frid och närvarande i kroppen.

Fråga: Varför ger du bara massage till kvinnor, och inte till män?
Svar: Jag har provat att massera män, men det kändes helt enkelt inte rätt för mig. Jag vill kunna förmedla maximalt med kärlek till mina klienter, och personligen har jag betydligt svårare med det till män. Tantra bygger dessutom mycket på polariteten mellan de maskulina och den feminina energierna. De flesta tantriker rekommenderar inte att män masserar andra män, eftersom den maskulina polariteten då kan störas.

Fråga: Får man ha sex med dig? 
Svar: Nej.

Fråga: Men vad är egentligen tantramassage? 
Svar: Tantramassage är en respektfull, inkännande, mjuk, terapeutisk och intuitiv beröring. 

Fråga: Är du, den som masserar, naken under massagen?
Svar: Nej, men den som tar emot massagen får gärna vara naken. 

Fråga: Vad är professionellt gosande (professional cuddling)? 
Svar: Professionellt gosande är vanligen en "oskuldsfull" beröring; smek, kramar, eller vanligen bara omhållande med kläderna på och i en mer eller mindre terapeutik miljö. 

Fråga: Jag känner mig rädd för att du ska tycka att jag är konstig när jag berättar om mig och mina svårigheter. 
Svar: Du kan vara helt lugn med att jag tar dig precis som du är. Jag har träffat många klienter med olika problem, och tycker verkligen inte att någon varit konstig. Jag ställer in mig på att vara så accepterande som möjligt, och det går väldigt bra! Just detta kan många klienter uppleva som en lättnad; vi vill ju alla bli accepterade som vi är.  

Fråga: Kommer någon annan att få veta vad vi har gjort elle rpratat om under sesionen? 
Svar: Nej, ingen utomstående får veta vem som har varit på session med mig. 

 

 

 

Jag en manlig tantramassör som tar emot kvinnor för tantra massage i Stockholm, Göteborg och Malmö.