Tantramassage logo

Det viktigaste är att du känner dig trygg och nöjd!

Tantrisk Massage - kombinera nytta med nöje!

 

Vad är tantrisk massage? 

Tantrisk massage, vilket är samma sak som tantramassage, bygger mycket på närvaro, både för den som masserar och för den som tar emot. För dig som mottagare handlar det till stor del om att uppleva det som sker i kroppen, det som upplevs med dina sinnen och om känslorna, snarare än att stretcha muskler och bindväv eller stimulera blodcirkulationen som i klassisk svensk massage. Dessutom använder man som tantrisk massör vanligtvis sin intuition betydligt mer än i klassisk massage, så massagen blir speciellt anpassad efter dig och dina behov just nu. Varje massagetillfälle kan också bli ganska olika varandra beroende på var du är och vad du vill, samt vad jag får för impulser. Den tantriska massagen kan ge dig en upplevelse av att kroppslig njutning kan uppnås på många olika sätt, och att hela kroppen kan vara som en erogen zon.

 

 

Varför går man på tantramassage? 

Tantrisk massage är för dig som... 

 ...längtar efter beröring men inte får tillräckligt av det av någon anledning. Kanske du lever i ett kärlekslöst förhållande eller liknande, eller kanske du inte har något förhållande över huvud taget.

...vill möta, bearbeta och lösa upp kroppsliga spänningar, undanträngda känslor eller föreställningar kring t ex din kropp, ditt kön eller din sexualitet för att på så sätt bli mera fri.

...vill bli bättre på att uppleva njutning o lust.

...vill utmana dig själv, utveckla din tillit, öppna dig och våga vara sårbar.

...är nyfiken på vad en tantrisk massage kan innebära och vad det kan ge dig.

...vill lära dig att "vara mer i kroppen". Du kanske har anorexi, bulimi eller liknande, och vill skaffa dig bättre  kroppskännedom. 

...har dålig erfarenhet av män. Kanske de haft för bråttom för dig, inte varit tillräckligt uppmärksamma på dina behov, inte varit tillräckligt närvarande, inte tillräckligt kärleksfulla, varit för målinriktade eller liknande.

...är trött på ”friktionssex”, målinriktat sex och sex som känns som prestation.

...har svårt för att säga vad du tycker om och inte tycker om, och vill träna på det.

Tantrisk massage är ett utomordentligt sätt att hela sig med hjälp av njutning. Vare sig du vill bearbeta kroppsliga, känslomässiga eller mentala svårigheter är detta ett fint sätt att förena nytta med nöje. Om du inte har några egentliga problem utan bara är nyfiken, vill ha en mysig stund etc, så kan en kärleksfull upplevelse som en tantrisk massage hjälpa dig att bli bättre på att älska dig själv.

 

 

Jag en manlig tantramassör som tar emot kvinnor för tantrisk massage i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

To top button