Tantramassage logo

Det viktigaste är att du känner dig trygg och nöjd!

Om mig, Håkan Ekvall, tantramassör

 

Jag började meditera i mina tidigaste tonår, och provade gärna alternativa behandlingsmetoder om jag inte mådde bra. Men min stora längtan efter att förstå mig själv och möta mina mörka och dolda sidor tog inte fart förrän jag upplevde stor personlig kris, såväl på jobbet som i äktenskapet samtidigt. Det förde mig in på en bana med många olika terapiformer och kurser som fått stor betydelse för min kontakt med mig själv, vilket egentligen är min största tillgång som tantramassör. 

Varför blev jag tantramassör? Min första tantrakurs gick jag år 2000. Jag tycker om tantra, bl a för att den väver in sexualiteten - som ju är en sådan stark kraft i våra liv - i andligheten, och ser den som något vackert och som en potential. Anledningen till att jag jobbar med detta som kan ha en del med sexualitet att göra är inte att jag är mer intresserad av sexualitet än andra. Snarare är det så att jag är intresserad av att hjälpa människor att förstå sig själva och växa, och då är sexualiteten utomordentlig, tycker jag, eftersom den är ett område där så många människor lever ganska långt ifrån sin fulla potential och insikt. De flesta människor har nog många föreställningar och idéer inom det sexuella som de kan behöva möta, samt en hel del rädslor och skam eller liknande. Jag jobbar dessutom som musiker när jag inte ger tantrabehandlingar. Jag bor med min sambo i en lägenhet i Malmö, även om jag tar emot även i Stockholm och Göteborg. I min blog kan du läsa mer om varför jag blev tantramassör. 

 

Håkan EkvallJag...

...är en manlig tantramassör som ger tantramassage till kvinnor.

...är terapeututbildad vid Osho RISK i Danmark.

...har gått tantrakurser och lärt mig tantrisk massage hos flera olika lärare och institut i Danmark och Sverige.

...har jobbat som tantramassör på sexsibilityfestivalen. 

...har gett tantramassage sedan 2010. 

...är utbildad taktilmassör, och har gått kortare utbildningar i thaimassage och klassisk svensk massage. Jag har tagit inspiration från bevidsthedsberöring (medveten beröring) och breema, i vilket jag tagit privatlektioner. Jag har också tagit intryck av "Professional cuddling". 

...har lång erfarenhet av meditation och personlig/andlig utveckling.

...är reikimaster, deekshagivare, homeopat mm.

...är civilingenjör och teknologie licentiat i näringslära.

...har läst samtliga kurser i basmedicin vid Axelsons gymnastiska institut. Nivån på teorin motsvarar ungefär nivån på sjuksköterskeutbildningen.

 

Jag en manlig tantramassör som tar emot kvinnor (inte män) för tantraterapi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

 

To top button