Tantramassage logo

Det viktigaste är att du känner dig trygg och nöjd!

Kontakt och priser för tantramassage

 

Vad kostar tantramassage? 

Jag tar emot för tantrisk beröring i Stockholm, Göteborg och Malmö, men kan efter överenskommelse också komma till andra orter. Vi kan vara på mitt ställe eller på ett ställe som du föreslår. Om du vill, får du gärna skriva ett par rader om dig själv och varför du vill ha tantramassage. Det behöver inte vara något pretentiöst. Skriv gärna också var du befinner dig geografiskt; i Skåne (jag finns i utkanten av Malmö), området kring Stockholm, Göteborg eller någon annanstans. Du får också gärna berätta om det är några speciella veckodagar eller tider som är extra bra eller dåliga för dig. 

Priserna gäller för 1,5 timmars tantramassage plus samtal före och efter massagen. Jag tar inte emot betalning med kort.

Malmö: 1400 kr
Stockholm: 1600 kr
Göteborg: 1600 kr
København: 1400 Dkr om jag inte måste hyra lokal.

På andra platser får vi diskutera pris. Om du är under 25 år, student, arbetslös eller sjukskriven får du 30% rabatt på priset, dock ej på kvällstider. Alla priser är inklusive moms. Jag har företag och F-skattesedel. Tid som inte avbokats minst två dygn i förväg debiteras.

Obs: Jag ger bara massage till kvinnor, inte till män!

Obs: e-postadresser från yahoo fungerar inte i det här kontaktformuläret. Använd en annan e-postadress, ring mig eller sms:a mig. 

Obs: Jag svarar oftast inom några timmar. Om du inte fått svar från mig inom ett dygn ber jag dig kolla din skräppost och gärna lägga till mig i din kontaktlista.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta mig, inte bara för att boka tid, utan också för att ställa frågor!

Telefon 0739-05 45 35 (säkrast må-to kl 8-15)(Lämna tom)

 

 Jag en manlig tantramassör som  tar emot kvinnor för tantra massage i Stockholm, Malmö och Göteborg

To top button