Tantramassage logo

Det viktigaste är att du känner dig trygg och nöjd!

Vanliga frågor om tantra massage

 

Fråga: Jag känner mig rädd/osäker/nervös eller liknande, och vet inte om jag vågar prova tantra massage.
Svar: Mitt bästa tips är att du ringer mig. Du kan då berätta om alla dina rädslor och ställa alla frågor du har, och det kommer med största sannolikhet att kännas bättre efter samtalet. Då blir det lättare att känna om du har tillit till mig eller inte. Vill du inte ringa kan du alltid skriva till mig på min e-postadress. När du väl kommer till massagen börjar vi med att prata tills du känner dig tillräckligt trygg. Även under massagen bygger vi upp en tillit till varandra.

Fråga: Ska jag ha någonting med mig? 
Svar: Nej, bara ett öppet sinne! Det bästa är om du kan lämna så många av dina förväntningar och föreställningar hemma. :-)

Fråga: Får jag röra vid dig under tantra massagen?
Svar: Så länge du är ödmjuk och inkännande så tycker jag att det kan vara fint att inte helt stänga av sina impulser, men det är jag som är behandlare och du som är mottagare.

Fråga: Förväntas det något av mig?
Svar: Nej, det gör det inte. Men det är viktigt att du säger ifrån om det inte skulle kännas bra. Det är också fint om du kan andas lite mer än du egentligen behöver, bl a för att släppa kontrollen, och du får gärna göra ljud när det känns rätt. Det är inte lika givande om man låser sig och är spänd och stel. Andning och ljud hjälper oss att nå känslor och spänningar.

Fråga: Hur brukar man känna sig efter en tantra massage?
Svar: Det finns inga garantier för någonting; man kan känna sig precis hur som helst, men det absolut vanligaste är att man känner sig lugn, avslappnad, full av kärlek och frid och närvarande i kroppen.

Fråga: Varför ger du bara massage till kvinnor, och inte till män?
Svar: Jag har provat att massera män, men det kändes helt enkelt inte rätt för mig. Jag vill kunna förmedla maximalt med kärlek till mina klienter, och personligen har jag betydligt svårare med det till män. Tantra bygger dessutom mycket på polariteten mellan de maskulina och den feminina energierna. De flesta tantriker rekommenderar inte att män masserar andra män, eftersom den maskulina polariteten då kan störas.

 

Jag en manlig tantramassör som tar emot kvinnor för tantra massage i Stockholm, Göteborg och Malmö.